Na lange tijd werkzaam te zijn geweest bij ons familiebedrijf dat zich bezighield met de import en verwerking van kwaliteitsvlees uit Frankrijk, besloten wij om zelf te beginnen.
Een andere vleesleverancier en een nieuwe naam zijn de belangrijkste wijzigingen. Verder zetten we een traditie voort die onze vader Jean-Rémy Valk met zijn vleesbedrijf, gericht op de import van kwaliteitsvlees uit Frankrijk, in gedurende een periode van bijna 25 jaar heeft opgebouwd. 25 jaar verkondiger van de visie: "gezond, smakelijk vlees met behoud van dier- en milieuwelzijn". Wij; Remie en Camiel Valk zijn groot geworden met deze visie en deden de afgelopen jaren kennis en ervaring op in het familiebedrijf. Onze onderneming Valk Viande is een logisch gevolg daarvan.
Sinds 19 februari 2014 zijn wij gestart met Valk Viande We richten ons op de import van hoge kwaliteitsproducten uit Frankrijk.
Onze filosofie richt zich op het bedienen van bewuste bedrijven en consumenten, die waarde hechten aan dier- en milieuwelzijn en tevens op zoek zijn naar een smakelijk product.
Vele merken hebben een prachtig verhaal over het welzijn en de voeding van hun dieren, maar kunnen dit niet garanderen of waarborgen; vaak ontbreekt een onafhankelijke, externe controle. Wij doen dit wel! Traceerbaarheid en inzage in het gehele proces zijn voor ons cruciaal.
Met onze producten weet u zeker dat het met de kwaliteit goed zit en dat u onbezorgd kunt genieten van het beste dat Frankrijk op vleesgebied te bieden heeft.
Camiel & Rémie Valk